Selamat Datang ke DUNIA BARU

.assalamualaikum dan salam 1 malaysia , salam 1 blogger  ,

.oke , ini adalah blog yang saja-saja dibuat dan direka untuk tatapan umum , agak menarik bukan ?

.oke , dalam blog ini , mas telah mereditkan 1 template yang agak menarik , cukup menarik bagi mas kalau korang semua nak tahu , dan inilah buktinya ( :

.tema blog ini bewarna light blue dan penggunaan warna yang terang pasti menyerlahkan mata korang bukan ? , mas ta guna tema seperti retro kerana mas ingin kekalkan simple yang ada dalam blog ini

.so mari mas perkenalkan header blog ini.


.cakk , lembut dan soft jer warna dia , ta sangka betul mas dapat pilih warna macam nie , punya ramai yang komen suruh amek warna pink , haishh , mas bukan awww yer.

.dalam header tersebut , mas kurangkan sedikit penggunaan gambar mas , so agak simple saja , tiada yang menarik pon , dan yang paling mas suka , van icecream , weeee~

.so korang komen apa pendapat korang tentang blog baru ini? , baru direka , so masih banyak kekurangan dari semua aspek ( :

.maceh

.salam ikhlas dari www.MasAhmadSafwan.com


18 comments:

razzmatazz said...

haah. Van ice cream tu comel :D

nik farina aishah.... :) said...

header tu sangt comel !!! :D

Skyies with Blackheart said...

comel lah .. so kreatif =)

Aishah Basirah said...

comel la header ni....:)

inibelog said...

comel header tu...camne nak buat?

nurul afifah said...

semard lak header . pakai ap weyh ? :D

cik yuz said...

cantekla design....jeles..huh~

Dayana AZ said...

haha asal mas gatal wat 2 blog ni? hehehh... ppepun header ni cntik!

Muhd Amar Ariff said...

cantik dan MANTOP!!!

beruka makino said...

lawolah mas...

sicomot-comel said...

peeewit..
banyak beno blog dia ~,~"

Eyka said...

cntik la blog ni..nti boleh la tolng edit blog eyka yg huduh 2..huhu...T.T

f4t!n l0r|-| said...

comey2... ade vAANN icE CreeAMM oooo! ~ BolEE ta Nk Belii ICeCrrEAMM kat cini???

E-ra paSha said...

no comment!!! juz want 2 sayz PERFECT!!! wee~ e-ra sukaaaaaa gler dgn blog2 mas..mmg tip top!!

Biela Yusoff.. said...

wow..simple..but nice...suka tgk

Sunah Mohammad said...

yang ni ok mas...loading pun cepat...suka2~

merahitujambu said...

andai design..apa kata design kek saya..

jom buat kek untuk saya

http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Mekar said...

Salam Mas,

Saya sedang mencari designer utk reka header dan blog saya. Adakah anda mengambil sebarang tempahan ?

pst : sya tiada FB.Boleh email saya di mekar24@gmail.com . atau blog http://mymekar.com TQ

Post a Comment

 
Copyright (c) 2011 Mas Ahmad Safwan. Design by Mas Ahmad Safwan

Official Blog and Facebook.